Om MailBackup

AnDilo AB företaget bakom MailBackup, är ett Västerås företag, som tidigare är känd för den användarvänliga gratistjänsten DelaFil.se.

Med mer än 10 års erfarenhet av hosting och serverdrift, så vet vi hur hur kritisk e-posten är, för både företag och privatpersoner. E-posten används mer eller mindre dagligen som kommunikationkanal och är ibland de viktigaste verktyget ett företag använder. Oavsett hur mycket tid och pengar driftföretag spenderar på att sätta upp driftsäkra e-postserverlösningar, så kan e-postservrar fortfarande krascha och resultera till att kunder under en tid blir utan e-post och i värsta fall även förlorar alla e-postmeddelanden. För vissa företag kan detta innebära konkurs, och för andra stora ekonomiska problem.

Vi är därför stolta att lansera MailBackup.se, - Värdens första molnbaserade e-postbackup. Med våra tjänster så ser vi till så att du alltid har backup av din e-post när du behöver det, men även att du kommer åt dina e-postmeddelanden ifall din leverantör får en driftstörning. Du kan då enkelt logga in via vår kontrollpanel, och läsa / besvara dina mejl precis som vanligt. Vi tar dagligen backup av din e-post, mellan 1-24 gånger per dygn beroende på abonnemang, och bevarar den i 7 dagar. Så även om du själv av misstag raderar ett meddelande, så vet du att vi har den! Alla meddelanden tas backup direkt till våra servrar som finns i Sverige (Stockholm och Västerås). Servrarna är säkrade med skalskydd och övervakning, dygnet runt, året runt.

Hur viktig är din mail backup? Svar 4.3/5 svarade mycket/viktig. Baserat på ~197639 svar.